Followers

Monday, August 22, 2011

Sesuatu yang best!



Assalamualaikum w.b.t.


Salan ramadan semua..dah hari ke 22 berpuasa kan hari ni ;)


Alhamdulillah, sesuatu yang best datang dua kali ganda. Ingat tak entry saya yang INI dan INI juga. Akhirnya dah sampai. Sekejap je, hari ni saya bank-in duit, esoknya pakcik pos laju tu dah datang ofis. Hoyeaahhh...sangat sukee....cume...macam tersalah size je..uwaa...kena oterr la nanti..bajet saya gumuk tetapi i dah kurus la...haha...ok...itu agak keterlaluan sedikit...;p




Tadaaa....inilah parcelnya....



Dan baju yang saya beli....


Tadaaa....setelah mendapat sokongan ramai....cewahh..






Dan ini....




Overall, sangat berpuas hati...hehehe...:)

****************************************************

Ok, ni cerita lain pulak....hari tu ofis mate saya ada outstation kat Sabah...alhamdulillah, diorang teringat jugak kat saya. Sorang-sorang bagi sebenoir...tapi geng-geng perempuan je la....Nak tengok gift dari diorang? Moh..moh...




Kerongsang bling-bling...suka sangat ;)


 dari Sue dan Anis


Keychain...


Dari Ina dan Mars


Ada satu lagi dari Sue tapi lupa plak nak snap picture nye...hehe...


Okeh, sekian dahulu untuk masa ini...da~


Terima kasih kerana membaca entry ini (^_^)




ps:terasa entry ni panjang sangat la pulak



4 comments: