Followers

Saturday, September 24, 2011

Bored...being alone...

Assalamualaikum w.b.t.

Hari ni hari sabtu dan kebanyakan orang akan keluar ber'shopping' atau paling tidak pun keluar berjalan-jalan and spend time with family or friends.Me? Hmm...Being at home for the whole day...so bored but what to do...i dont have any choice.


Ketiadaan roomate..housemate memang menambahkan lagi tahap kebosanan yang sedia ada. Seriusly...tadi hampir-hampir nak menangis disebabkan bosang yang amat sangat. Terukkan...tapi rasa nak pecah kepala pun ye jugak.Sebab sangat-sangat bosan..Fuhhh.berapa banyak word BOSAN yang saya taip da...Rancangan kat tv pun membosankan. Bayangkan punyela banyak saluran ada...tapi takde satu pun yang best....



Luckily tomorrow i'll have plan. Tapi rasa lonely jugak sebab my roomate takde...Balik kampung..calm herself...find peaceful...rasenya macam saya pun patut jugak buta macam tu kot...uwaaa....bilala dia ni nak balik...uwaaa...:'(



Nih citer cerekarama pun sedih-sedih...bosan-bosan..takde ke citer yang kelakar-kelakar sikit...huh...


Okla...nak cari ketenangan kat mana-mana...da~




1 comment:

  1. so sori dear..living u alone..sy akan balik secepat mungkin okeh!! ;)

    ReplyDelete