Followers

Alhamdulillah..menang GA...

Assalamualaikum w.b.t.


Semalam tiada idea untuk mengupdate entry. Hari ni, berlemon-lemon pulak idea nak menaip tapi tak tau la sempat ke tak ditaip..sebabnya dalam kepala ni macam-macam topik nak cerita...tapi saya ni, kadang-kadang tu..tak sampai 30 sec, dah boleh lupa apa yang nak diceritakan...ni sebab dulu-dulu selalu makan banyak semut la...hahaha...tetiba je~lalaala


Hari ni, to be exact, malam ni saya baru je bukak blog ni. Masa kat ofis tadi, tak terasa nak membuka blog sendiri pun. Mood down...entahla...mood swing pun ade jugak..


Ok..ok..back to the topic, entah kenapa malam ni tergerak hati nak bukak blog ni dan mata ni cepat-cepat tertarik pada shoutbox sebelah kanan nih...hati berbunga-bunga dan senyum sampai ke telinga...happy macam nak melompat-lompat...





terus masuk blog kak Anne dan terus cari entry berkenaan...

teraaaa....



nampak ni...yang di'highlight' tu nama saya...highlight sendiri ye..takde nye tuan punye GA tu nak tolong highlight kan...;p


Alhamdulillah, rezeki saya...ni first GA yang saya menang (erkk...menang la sangat...bertuah je ni..) and second hadiah daripada blogger yang saya dapat. Yang first dulu...ada saya post dalam blog ni...ce KLIK ni kalo nak tau la...


dan hadiahnya adalah.....


*
*
*
*
*
*
*

ini...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




FM dari Sabah...tapi bukan semua ni la...satu je...

tapi syukurla...dapat jugak...sekarang dah ada 3 FM dari Sabah...macam best lak kumpul FM ni...bertambah semangat nk join contest and GA pulak lepas ni...(^_^)


Apa-apa pun, tQ kak Anne...nanti buatla lagi GA or contest ye ;)


Sekian, terima kasih kerana membaca entry.







5 orang nak bagi idea:

  1. untungla!!! >.<
    hihi,congrats! :)

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah..
    TAhniah!
    Dulu suka gak masuk GA.. pernah la dua kali kot menang. pastu dah x cukup masa..
    tgk kamu menang, rasa nak berGA semula pulak hehe

    ReplyDelete
  3. tahniahhhh!!!

    pss : nt sy nak wat Ga..join tau..:)

    ReplyDelete