Followers

Friday, October 28, 2011

Breakfast yang paling tak best!

Assalamualaikum w.b.t.


Citer dah lama tapi baru transfer gambar. Tetap nak cerita jugak. Tapi tak taula time saya je kena makanan yang tak best ni....

Ni gambar makanan tu...





Mesti dah boleh agak kan makanan apa tu...sebenarnya saya dah lama teringin nak makanan benda ni...asyik...asyik tak sempat nak beli..tiba-tiba hari tu ada masa, so terjah la kedai makanan* tu...then beli...


yang tak bestnye...roti tu sangat...sangat...sangaaaaaaaatttttttt keras....sedih betul....menyesal beli...fobia kot nak beli dah...T____________T


Tapi mungkin saya je kena kes macam ni..orang lain beli, ok je kot....huhu....


ok..da~









1 comment:

  1. heee...
    kebetulan je kot...
    isk2..heehhee...

    kedai apa tu?xdpt teka la...nmpk roti je..heeee

    ReplyDelete