Followers

Kalau time pose, selalu macam ni...diri oh diri...

Assalamualaikum w.b.t.

 ***ini post yang peram dalam draft item***

Selalu teringat nak post pasal benda nih tapi asyik tertangguh dan asyik terlupa. Aiyakk...apa boleh buat...malam ni, alang-alang teringat, baik taip cepat-cepat. Kang idea ni ilang macam tu je...macam buang air liur je...erkk..apa kaitan...


Saya tak tahula orang lain tapi saya ni...memang dari dulu lagi, kalau time pose je...saya suka ..eh..bukan suka tapi TER..tak sengaja ye...ade TER di depan tu, TER suka membuka blog yang ada benda-benda nih....








kadang-kadang blog yang saya masuk tu..bukannye blog bakery tapi blog personal orang je...tapi blogger tu dia tempek macam-macam gambar makanan yang sangat menyelerakan...memang tertelan air liur je....huwaaa...


ni dah tenung cake banyak-banyak kali..memang tak leh tahan la...oh..tak sabarnya nak tunggu Blueberry Cheesecake buatan kakak ofis saya esok...gulp..



UPDATE: cheesecake tu dah pun habisss.s..huahuahua












2 orang nak bagi idea:

  1. cehhhhh..

    da habis br nak update entry ek!haha..

    psss fiz ;

    ira da update gambar apartment kat PD tu..;p

    ReplyDelete