Followers

"Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani"

Bismillahirrahmanirrahim.


Dah banyak kali usha blog ni...nak masuk ke tak..

nak join ke tak giveaway ni...ehem...




akhirnya..bila dah terjadinya entry ni, makanya memang saya join lah jawabnya...

ok, dah lama dah saya baca and stalk blog cik puan bunga ni....

sampai entry yang lama-lama pun saya dah godeh-godeh baca semula.

ok, kena bagi komen membangun sikit la sebagai syarat-syarat bagi GA ni.


Blog Cik Puan Bunga ni sangat comel, warna pink pulak. Ada doodle yang comel pulak tu. Memang geram je saya tengok. Sangat cute okeh. Tulisan pun dah sesuai, cun semua. Cuma banner tu, saya rasa lebih suka yang dulu. Rasa ceria je bila masuk. Tapi banner sekarang pun cun jugak cuma kalau saya kena pilih, prefer yang sebelum ni punye la.

Satu lagi, tentang gaya penceritaan. Saya tahu cik puan bunga ada banyaaaakkkk sangat cerita nak kongsi cuma bagi saya, kalau terlalu banyak bercerita, nanti orang terutama musuh akan tahu lebih banyak perkara tentang kak bunga ni. So, macam tak elok digembar-gemburkan. Takut memberi mudarat. Overall, memang saya suka baca blog ni..Gaya penceritaan, walaupun santai dan bahasa yang digunakan agak kasar dan cool, saya suka baca. Tapi yang paling saya suka baca, mestilah tentang kecantikan.

Dan entry ni yang saya paling suka: "Kasihan kulit i penuh dengan kimia"


ok...saya nak tag..

Anne Raini
Mrs Amad










3 orang nak bagi idea:

  1. Thanks Fiz! ^___^


    Aiyooohhh takutnya part awak kata musuh akan tahu lebih banyak tentang akak! *Seram*

    (Nice advise!)

    Goodluck ye Fiz! ^___^

    ReplyDelete
  2. kalau die takde musuh, ape nak takut? lgpn,xsemestinya die share semua sekali... by the way... good luck ye...

    ReplyDelete