Followers

Masterchef Malaysia yang Pertama

Assalamualaikum w.b.t.



Sebenarnya, saya memang tak layan sangat masterchef malaysia ni time awal-awal ditayangkan kat astro ria tu. Tapi bila dah masuk top 12...top 10...ha...baru saya layan. Sebab, bila awal-awal, peserta sangat ramai, rasa macam tak best je.Tak boleh fokus kat masakan diorang. Bila dah tinggal sikir, boleh la nak fokus sikit. Konon la...hehe... Bila kat final, tinggal Ezani dengan Wahidan.




So semalam, result dah ditayangkan kat saluran 104 tu. Keputusannya...




Tak sempat nak tengok dishes yang dia masak. Tapi astro memang akan ulang punyer. So, tunggu la nanti.

Pictures all by Google



0 orang nak bagi idea:

Post a Comment