Followers

Monday, January 9, 2012

Sale je memanjang...

Assalamualakum w.b.t.


Semalam, berlaku sesuatu yang sangat membuatkan saya tersentak. Tapi, saya tak nak cerita kat sini. Biarlah. Mungkin apa yang berlaku tu ada hikmahnya.


Ini nak citer pasal jualan murah aka SALE. Saya sangat tension bila lalu je shopping complex, nampak sale kat sana sini.


Geram...benci pun ado...geram sebab dapat je tengok tapi tak dapat beli...uwaaa....mungkin ini hikmahnya kot. Kalau saya dapat gaji sekarang, tah-tah sekejap je duit tu dah bertukat tangan dengan cashier kat shopping complex tu... Tapi...teringin la jugak kan...dah lama tak spend duit untuk beli jeans and kasut ni...huhu..


Bencila tengok sale ni...arghhh...



2 comments:

  1. salam fiz mata cantek! =) hehe~ pompuan memang pntg tgk sale, mcm kite kan. =)

    ReplyDelete
  2. Memangg, tengok sana MEGA SALES. Tengok sini SALES PENGHABISAN STOK. Sini YEAR END SALE mana tak rambang. Rasa ada magnet suruh masuk kedai tu. HEHEHE

    ReplyDelete