Followers

Wednesday, February 29, 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

Selamat malam.

Mahu join segmen abg ben ni





Kenapa perlu masuk dan pilih blog saya?

Sebab saya nak kumpul kawan kawan alam maya dan saya sangat sangat sangat suka membaca blog orang. Stalker ke tu =p.
Ditambah pula kalau anda seorang yang suka update entry 2 or 3 kali sehari, lagila saya suka. Tapi kalau update sehari satu entry pun dah ok. Janji berhapdate, ye dokkk.
Sebenarnya saya tak tau nak buat apa kat umah jadi saya sangat suka lawat blog orang 3 atau 4 kali per day dan baca entry terbaru anda.


So, marilah bersama sama kita exchange link (^_^)







22 comments:

  1. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA...

    cik lynn folo sni...selamat berkenalan...=)

    ReplyDelete
  2. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    ReplyDelete
  3. Selamat malam,

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ ayat skema dari Ben...hee

    http://www.nancypoh.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  4. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Fisha follow sekali tau.

    ReplyDelete
  5. Hai~~

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    ReplyDelete
  6. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  7. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  8. Anda Berminat Untuk Menukar Link Bersama Saya?

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  9. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  11. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  12. hai..
    sudi tak tukar link dgn saya..?

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  13. ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA??

    http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/

    TQ :)

    ReplyDelete
  14. dah letak blog kamu dlm blodlist sy n dah follow kamu juga..

    tq :)

    ReplyDelete
  15. saya dh letakkan link dalam bloglist saya yer..keep in touch yer..

    ReplyDelete
  16. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  17. Salam~
    Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  18. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://mydaniaeryati.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html#idc-container

    ReplyDelete
  19. slm...


    'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


    http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

    jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

    ReplyDelete