Followers

Thursday, February 23, 2012

Hadiah GA

Cerita basi tapi saya kena jugak publish kat sini.

Seriously saya tak ingat bulan berapa saya join GA dari blog kak Anne ni.






Dah lama saya dapat ni, tapi masih berbungkus kemas dalam plastik tu sebab nak buat collection kan. Nanti dah beli fridge sendiri, bolehla letak.hahaha...

Anyway thank uou so much kak Anne..

InsyaAllah, ada rezeki nanti, sampaila saya ke sabah ni...

TQ for reading (^_^)




3 comments:

  1. wah buat jugak entri ni ye...terima kasih ye...

    ReplyDelete
  2. FM sabah eh tu?.....

    dah join belum Rumah Terbalik Fm giveaway?...join la...lagi 4hari tarikh tutup.

    ReplyDelete