Followers

Thursday, February 9, 2012

Nuffnang dah cashout...

Assalamualaikum w.b.t.

Sesuatu sudah berlaku dan saya tersangat la stress. Tapi itu kejadian semalam. Hari ni, azam baru, insyaAllah, diri kuat. Teringat dengan kata-kata seorang ustaz kat Ikim.fm, slot motivasi warna pagi, 'Segala halangan dan cabaran yang datang, itu adalah dugaan. Kita seharusnya buat yang terbaik, yang lain serahkan pada Allah'. Ini kata-kata yang lebih kurang je, bukannya sebijik-sebijik yang ustaz tu cakap. Tapi apa yang nak disampaikan tu, mengena betul dengan kisah saya. Takpe, saya buat je mana yang termampu and the rest, Allah yang menentukan samada saya berjaya atau tak memuaskan hati 'mereka'.

Eh, nak cerita pasal nuffnang lah...hehe. Entry yang terperam dalam draft sejak sekian lama.

Baru je tekan cash out nuffnang...tak banyak...cukup-cukup syarat je...ingat nak kumpul banyak-banyak..tapi fikir-fikir...lagipun pernah baca tips, orang kata jangan kumpul lama lama. Better cahs out cepat so that 'money can growth'.hehehe.

Maksudnya, lepas kita cash out kan, harapnya lepas ni iklan banyak la masuk...harapla...



Dah kosong balik....

Okla...mau berehat rehat di kala waktu lunch ni. Nanti sudah sibuk balik...

Wassalam.


1 comment: