Followers

Rasa geli-geli bila kena...

Assalamualaikum w.b.t.

Baru kena cucuk dengan satu suntikan tadi. Auchh...Lenguh dan rasa kebas kebas. Macam geli geli pun ada jugak. Huhuhu..dah lama tak kena cucuk...Tingat time sekolah dulu, kalau nampak je van klinik kesihatan kat porch sekolah, mesti hati tak senang. Takut..padahal bukan buat apa pon. Tapi time nak cabut gigi, scary woo...sanggup ponteng kelas semata-mata nak lari dari turn kena jumpa nurse. Tahla, apa yang saya fikir time tu pun tak tau la...

Nasib baik baik doktor tadi baik, senyum je dia. Sejuk pulak hati ni tengok..hahaha...Doktor perempuan okeh..sangat nice. Ok, tangan ku dah kebas...da~


TQ for reading (^_^)


2 orang nak bagi idea:

  1. akak dulu kemain fobia nak kena cucuk..siap boleh pitam lepas kena cucuk tu..tp lepas pregnant, cucuk ni dah jadi benda biasa dah...hhehehe...

    tp kalau cucuk kat jari sure gigil sbbb takut..hikhikhik

    ReplyDelete
  2. lahhhh..ingat doktor lelaki.klu xleh ngurat tuk eca.hehehehehe :)

    ReplyDelete