Followers

Wednesday, February 15, 2012

Wordless Wednesday: USS

Saat BW ke blog blog yang best, terbaca tentang pengembaraan 2 orang blogger ni pergi USS. Haihh..terus perasaan untuk pergi ke situ melonjak-lonjak.








Bila nak pergi nih....?

psst: Ada saper2 yang dah pergi ke?


5 comments:

  1. jom pergi..hehe

    akak pon ada plan nak gi USS tp tahun depan lah tunggu Kasyah besar dulu..

    ReplyDelete
  2. xpernah pegi gak..tpi teringin nak pg :)

    ReplyDelete
  3. USS best! Sila lah pergi :) I pun nak pergi lagi bulan 4 nanti..heeeee :)

    ReplyDelete
  4. A.R: Jom kak...g sesame...hehe

    ecad:pergila...jom2...

    nanad: mari..kita pergi sesame :)

    zanox: tengah kumpul duit nih..banyak plan lak thn ni...:)

    ReplyDelete