Followers

Galaxy Note in Pink



Assalamualaikum w.b.t.

2 hari lepas, seorang sahabat whatsapp saya. Tanya saya dah beli ke Galaxy Note Pink. Hehe. Masih mereka ingati yang kawan mereka seorang ni sangat lah addict dengan warna merah jambu. Tersenyum saya sorang-sorang.

Ok, pasal Pink Galaxy Note ni, so saya pun google but sadly to say, ianya baru dikeluarkan untuk pasaran Korea sahaja. Tu pun tak pasti lagi samada nak keluarkan kat negara-negara lain atau tak. Its all depends on the sale in Korea T___T.


Nak tengok betapa merah jambunya Galaxy Note tu?

















sumber gambar: http://en.akihabaranews.com/111009/phones/samsung-releases-pink-galaxy-note-in-korea


Sekian, entry kali ini. Terima kasih kerana membaca.




4 orang nak bagi idea:

  1. getar iman tgk note tu
    hahaaa
    cute gile

    ReplyDelete
  2. wah..comel gila..huhuhuhu.

    eca buat GA lagi...http://www.ecadwinkyasha.com/2012/03/my-little-giveaway.html

    ur GA nnti eca akan cari masa tuk join..thanks invite k :D

    ReplyDelete
  3. dear...jemput meriahkan My Little Giveaway ye.. http://www.ecadwinkyasha.com/2012/03/my-little-giveaway.html

    ReplyDelete