Followers

.::::: MY 1ST GIVEAWAY :::::.





Assalamualaikum w.b.t.


Seperti yang telah saya khabarkan pada entry sebelum ini, saya ingin membuat satu Giveaway, GA sebagai tanda penghargaan kepada rakan-rakan yang selalu masuk dan baca anything yang saya post kat blog ini.


Presenting...




Apa yang perlu anda lakukan adalah anda hanya perlu membuat 1 entry mengenai GA ini dan jangan lupa di dalam entry anda itu, perlu diletakkan banner di atas dan di dalam entry anda perlu juga ada link ke blog ini (entri ini). Mudah saja kan .



 ****************************************************

Hadiah-hadiahnya adalah :

Tempat pertama 
Sehelai shawl dan 2 biji kerongsang comel yang ditaja oleh Our Hidden Closet

Tempat kedua
Sehelai shawl dan 1 biji kerongsang comel yang ditaja oleh Our Hidden Closet   

Tempat ketiga
Sehelai shawl dan keychain dari Terengganu

Tempat keempat
2 biji kerongsang comel yang ditaja oleh Our Hidden Closet

Tempat kelima
FM Langkawi/ Sabah/ Cameron Highland

*Bagi hadiah yang tidak ditulis tajaan tu, hadiah itu disediakan oleh saya sendiri ;p


Banyak jugak hadiah kan?

Baiklah, kita beralih kepada syarat-syarat GA ini pula.


******************************************************

Syarat-syarat yang perlu diikuti

1. Anda perlu memiliki blog dan akaun facebook.

2. Anda perlu follow blog ini dan juga blog Our Hidden Closet

3. Anda perlu buat satu entry ringkas (tak perlu panjang lebar, sebaris ayat pun dah jadi) dan jangan lupa untuk letak sekali banner serta link-kan ke entry ini.
Dan jangan lupa, tinggalkan link anda di kotak komen di entry ini.

4. Anda juga perlu Like Page FB Our-Hidden-Closet

5. Anda juga perlu tag sekurang-kurangnya 2 orang untuk join GA ini dan orang tersebut hendaklah tahu yang diri mereka itu telah ditag oleh anda.

6. Sekiranya peserta GA ini kurang daripada 10 orang, maka GA ini akan terbatal dengan sendirinya. Harap maklum.



Senang je kan, 4 perkara je yang anda perlu lakukan.

Follow, Like, Buat Entry dan Tag rakan-rakan anda.


Update: Tarikh tutup GA ini adalah pada 25 Mei 2012, tepat pukul 11.59 malam.

Tempoh GA ini telah dilanjutkan. Sekiranya terdapat sebarang pindaan, saya akan maklum semula di sini.

Akhir sekali, saya tak sabar nak bagi anda semua hadiah-hadiah tersebut dan Good Luck =)

Oh ya, pemenang akan diadili melalui cabutan oleh saya dan pihak Our Hidden Closet Blogshop.

So girls and boys, start writing your entry now. Cant wait to read it.

Sekian, terima kasih.








2 orang nak bagi idea:

  1. waaa...menariknya...=) cik lynn dh plan tp xlaunch lg...hehe

    ReplyDelete
  2. thanks for inviting, Insya'Allah nnti sy join yeaa :)

    ReplyDelete