Followers

Friday, May 4, 2012

Arab Idol pun ada tau


Assalamualaikum w.b.t.

Salam Isnin, pasti ada yang Monday's blues kan?

Tak tahu nak cerita tentang apa jadi bila saya tengok balik draft entry, ada beberapa entry yang tersimpan yang saya nak kongsi dengan anda semua. Tak tahu la kalau anda dah tahu. Tapi saya baru tahu..hehe


Semasa saya kat Mekah hari tu, tengah rehat-rehat dalam bilik hotel, tengok la saluran tv apa yang ada kat bilik hotel saya menginap tu. Then saya nampak ada rancangan ni....



Sumber: Google



Gambar di bawah pulak adalah gambar yang saya sempat snap kat tv tu..


Tak sangka jugak, negara Arab pun ada jugak pertandingan nyanyian. Memangla kita semua tahu, negara Arab pun sama jugak dengan negara lain but still, entah...saya terkejut jugak. Tambah bila tengok fesyen mereka lebih 'up to date' dari kita kat Malaysia. Hehehe...

Ok lah, tu je entry hari ini.


Negara mana lagi yang ada eh?


Terima kasih kerana membaca entry ini (^_^)







1 comment:

  1. mmg ade..itu yg "can't live" jd "kenli"..hehehe..

    ReplyDelete