Followers

Salam Ramadhan Giveaway


Assalamualaikum w.b.t.


Sila klik SINI untuk mengetahui dengan lebih lanjut




Nak join giveaway ni selepas blogwalking kat blog sis Anne. So sis sweet lizahanum, sudi-sudikan lah melihat blog saya ini. huhuhu.

Yang bestnya hadiah untuk giveaway ni sangat-sangat best. Ada Al-Quran, penunjuk Al-Quran, Yassin, tudung bawal aidijuma yang sangat glamor sekarang ni dan banyak lagi la. Tak susah nak masuk giveaway ni. Klik je SINI untuk tahu syarat-syaratnya.


Sekian.

-Malam ke 5 Ramadan-






0 orang nak bagi idea:

Post a Comment