Followers

Wednesday, July 25, 2012

Salam Ramadhan Giveaway


Assalamualaikum w.b.t.


Sila klik SINI untuk mengetahui dengan lebih lanjut




Nak join giveaway ni selepas blogwalking kat blog sis Anne. So sis sweet lizahanum, sudi-sudikan lah melihat blog saya ini. huhuhu.

Yang bestnya hadiah untuk giveaway ni sangat-sangat best. Ada Al-Quran, penunjuk Al-Quran, Yassin, tudung bawal aidijuma yang sangat glamor sekarang ni dan banyak lagi la. Tak susah nak masuk giveaway ni. Klik je SINI untuk tahu syarat-syaratnya.


Sekian.

-Malam ke 5 Ramadan-






No comments:

Post a Comment