Followers

Contest Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati



Assalamualaikum w.b.t.


Kan dah kata dalam entry sebelum ni, mood untuk join giveaway/contest sedang berkobar-kobar.

Tuan belog ingin menyertai satu lagi giveaway. Nampak macam menarik. Apa tak menariknya. Sangat-sangat menarik okayy. Jom tengok details pasal contest ni. =)

Sedikit kata-kata dari bro Eyriqazz,

Eyriqazz vs Denaihati, bagaikan langit dengan bumi in term of pencapaian berblogging. Alexa ranking, kekuatan SEO, pengaruh,followers,trafik, dan etc. Sudah semestinya eyriqazz yang tewas jika dibandingkan dengan Bro Denaihati. Jadi, sebagai menghargai salah seorang Sifu saya ini, pertama kali eyriqazz ingin anjurkan Contest berbentuk SEO dengan temanya :





Eyriqazz vs Denaihati


Eh, ada siapa yang tak kenal ke Eyriqazz dan Denaihati ni? Mereka ni otai blogger yang sangat famous di alam blog pada masa kini tau.


Syarat-syaratnya : 
Setiap contest, pasti ada syaratnya. Kalau tak, bukan contest la namanya kan ;p

Jom tengok apa dia syarat-syaratnya :

1. Buat satu entri bebas berkenaan keyword "Eyriqazz vs Denaihati" . Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia.  Tajuk entri bebas bergantung kepada kreativiti masing-masing. Setiap bloggers boleh menghantar 1 penyertaan sahaja.
4. Cabaran Contest ini berlangsung sehingga 31 August 2012. 
5. Tinggalkan permalink entri anda di SINI


Macam mana cara nak menang?

Pemenang akan ditentukan melalui kata kunci "Eyriqazz vs Denaihati" yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my ) yang akan diambil menggunakan Google Chrome pada tarikh antara 1-10 September 2012.


Apa hadiahnya?
Setiap contest pasti ada ganjarannya. Hadiah sangat banyak dan best-best belaka.

Hadiah : UPDAted Setakat 26 June 2012

1st Prize - RM500 Cash + ( 20,000 trafik dari Denaihati.com ) + ( iklan banner saiz 125x125 sebulan di blog cik tom)
2nd Prize - RM300 Cash + (10,000 trafik dari Denaihati.com )
3rd Prize - RM200 cash  + 5,000 trafik dari Denaihati.com
4-5th Prize - RM100 Cash + 5,000 trafik dari Denaihati.com
6-7 Prize - RM50 Cash each
8-10 Prize - RM30 Cash
11-20 Prize - RM10 Cash


Entri Pilihan terbaik - RM100 Cash +  iklan banner saiz 125x125 sebulan di blog cik tom)


(Additional RM220 Reserve Prize, masih belum decide lagi camne nak agihkan.. Total hadiah Cash dari Eyriqazz + Penaja = RM1,850)


UPDATED -
* Pemenang tempat 1-5 dikehendaki revealkan "Rahsia Kejayaan" bagi memenangi Contest ini. Sekiranya gagal berbuat demikian, hanya 50% daripada hadiah akan diberikan kepada pemenang as niat asal Contest ini adalah berkongsi tips SEO buat semua.
* Syarat-syarat mungkin akan ditambah dari masa ke semasa.


Nampak macam susah je nak menang kan. Tapi takpa la, join je dulu. Menang atau kalah, belakang kira. Betul tak?


Oh, ini wajib diberitahu kerana tanpa penaja, tiadalah hadiah yang ohsem dan menawan itu. Apsal asyik sebut menawan je hari ini...hmm...







0 orang nak bagi idea:

Post a Comment