Followers

Thursday, August 2, 2012

Hilangkan parut jerawat

Assalamualaikum w.b.t.


Saja tengok keywords yang orang cari sampai ke blog saya ni semalam.






Keywords beberapa hari yang lepas. Jerawat jugak.




Yang banyaknya, pasal jerawat je. Hmm, itu memang masalah yang biasa dihadapi oleh hampir semua orang kan. Tuan belog pun tengah cuba nak singkirkan parut jerawat yang ada ni. Nak pakai bedak untuk cover spot tu, malas yang amat. Hehe..


Cara yang saya buat, tempek je bedak sejuk kat muka sebelum tidur (itupun kalau rajin ;p).






2 comments:

  1. akakpun nak hilangkan bekas jerawat..nasib baik bukan jenis yang berlubang tu..

    ReplyDelete
  2. Perkongsian yang sangat menarik admin. Menurut kajian dan respon dari pengguna vitamin E, mereka mengatakan bekas parut jerawat serta parut luka hilang dan meninggalkan kulit yang bersih dan cantik selepas mengambil vita E secara oral dan menjadikannya sebagai masker. Ada yang mengambilnya secara konsisten, untuk 3-4 bulan, bukan sahaja parut hilang, malahan jerawat pun dah tak timbul lagi. Saya ada kongsi testimoni mereka di sini, http://bit.ly/1f7OeYq

    ReplyDelete