Followers

Ku sangka laju rupanya sendu T__T

Assalamualaikum w.b.t.


Hari ke 12 Ramadan.


Hari tu mak saya dapat broadband free dari Maxis sebab mak saya merupakan salah seorang pelanggan setia mereka. Walaupun dah tahu, ni mesti trick nak suruh ambil pelan internet dengan secara tak sengaja, kita ambil saja la.



Dahla time tu baru terminate celcom so memang tercari-cari servis mana yang paling bagus. Teringin nak cuba Digi atau Umobile, alang-alang dah ada maxis ni, guna saja la dulu.

Ingatkan laju,yela. Kabor sana sini. Iklan sini sana kan. Same je. So perbandingan yang saya boleh buat sekarang di antara Celcom dan Maxis, Celcom lebih baik. Ini bukan iklan ataupun nak menjatuhkan mana-mana pihak cuma pendapat peribadi saya. Itu saja. So, no heart feeling ok.


1 orang nak bagi idea:

  1. huhuh..maxis mmg xlaju kot..digi pun lbh kureng jugak..baru bp bulan skrg ni guna celcom, alhamdulillah..ok:)

    ReplyDelete