Followers

Being a student

Assalamualaikum.
Macam mana kehidupan sebagai seorang pelajar? Hectic...tapi sama ja life as worker. Dulu pun kelam kabut. Eh,asyik kelam kabut je kamu ni.
Yamg bestnya, title as student sangat memberi banyak kelebihan. Kelebihannya sangat banyak...pasal harga barang..of course student dapat harga yang lebih murah.hehe.. Instead of hectic life, this is what i need. Busying myself.
Ini cerita semalam. Maraton assignment buat dalam masa sehari. Bukan satu atau dua...tapi 3 assigment dan dua daripada adalah kena review artikel. Bukan mudah nak faham artikel ni. Tambsh tambah untuk baca dan memahami tentang perkara yamg kita tak biasa sebelum ni. Ayam dah berkokok pn tak tido lagi.huhu...datang kelas hari ni, kna usaha 200% untuk memahami apa yang en lecturer cerita. huhuhu.

ok.la.nak siap2 untuk kelas ptg ni plak.chaiyokkk for myself :-P

sorry tak sempat nak jejak blog kawan kawan. will do later. maraton blog walking la pulaklps ni.

2 orang nak bagi idea:

  1. Alhamdulilah ! Dah Cashout Says My Untuk Kali Kedua Dalam Masa 43 Hari ♥ Jom Baca/Komen/Follow Sat :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/09/cashout-says-my-untuk-kali-yang-kedua.html

    ReplyDelete