Followers

Choc cornflakes ke?



Assalamualaikum w.b.t.


Masa bulan puasa hari tu, teringin nak makan biskut cornflakes. Selalu makan cornflakes bermadu tapi yang orang buat. Tak pernah lagi buat so nak cuba test power, cuba la buat. Tapi saya buat guna chocolate. Tak guna madu. Bahan-bahan ini saya main pakai ambil masa pergi mart. So tak tau la chocolate sedap, brand apa. Excited nak buat punya pasal. Dahla time tu, 'bercuti'. Makanya, bila dah habis buat, boleh trus masuk mulut sendiri ;p.


Lepas google dan tengok resepi kat blog orang, terus buat. Gigih bawak laptop ke dapur sekali. Haha...

 Akhirnya....



Boleh la nak makan...sila-sila..











1 orang nak bagi idea:

  1. kak pijah guna choc masakan ek? kalau guna choc yang memang untuk buat choc lagi cantik. sebab aritu nana pun ada buat kat rumah mama suruh

    ReplyDelete