Followers

Sunday, September 2, 2012

Jam di Perlis?

Assalamualaikum w.b.t.

Dah lama tak update blog. Kejap ada, kejap tiada. Hehe... Itu pasal blog suam-suam kuku ;p.

Banyaknya benda nak diceritakan di sini. Tapi tak tahu nak mula dari mana. Urmm...
Ha..pelik betul jam kat perlis. Erkk..cmne nak eja jam tah..nanti orang faham jam buah-buahan pulak :p.


Source: Google




Biasanya hari raya saja jam. Tapi hari ni, jam pulak...Pelik la, tak pernah-pernah jam. Kenapa tetiba jam kan. Dalam kereta, buat assumption sendiri. Ni jam samada sekatan polis/jpj takpun eksiden takpun kenduri je. Memandai je...haha


Sekali, bila pergi kenduri tadi, ada pakcik tu cakap, jalan jam sebab pelajar baru Unimap baru daftar hari ini. Patutla. Memang padan pun. People from all over Malaysia datang sini sebab nak hantar anak-anak masuk universiti. Ohh...teringat time dulu-dulu. Masa nak pergi daftar belajar


Appreciation : Google




No comments:

Post a Comment