Followers

Wednesday, September 12, 2012

Wordless Wednesday


Assalamualaikum w.b.t.


 Bila tah nak tukar hp ni. Menjadi-jadi pulak hp saya tu buat hal sekarang. Asyik 'hang'. Serik jugak nak guna hp touchscreen ni. Nak pakai yang touchpad tapi nak yang up to date.

Sekarang ni, hp yg up to date dan canggih-canggih hampir kesemuanya touchscreen kecuali blackberry kan. Blackberry...best ke??

Nak hp yang warna pink la...jom tengok hp pink yang comel2.


























 My wishlist.


*All pictures are credited to Google.




7 comments:

  1. hp eca dlm tu..vivaz pink.tpi ingt nak tukar beli samsung..duit je xde.hahahaha.lawa gk samsung note tu kan?

    ReplyDelete
  2. best ke gna vivaz tu?a'a...tergoda lama da dgn note tu.budget je xde.haha

    ReplyDelete
  3. note pink tu cantikkkkk sangatttt! :)
    amek gambar pon best. besar screen dia. macam kamera betul dah. :)

    ReplyDelete
  4. galaxy note pink! nak sangattttttt. :D

    ReplyDelete
  5. nadia:ye ke?bc review pngguna note, diorg kata amk gmbr mlm prob sket.ehhh?

    ReplyDelete
  6. nadia:ye ke?bc review pngguna note, diorg kata amk gmbr mlm prob sket.ehhh?

    ReplyDelete