Followers

Iphone 5

Assalamualaikum w.b.t.


Sana sini orang bercakap tentang Iphone 5. Kebanyakan blog pun dah banyak up-kan entry tentang Iphone 5. Bila dah banyak orang bercakap, teringin jugak nak tengok rupa bentuk Iphone 5 yang ditunggu-tunggu seluruh dunia ni.


Jom tengok rupanya..










Secara fizikal, takde beza sangat cuma bahagian belakang tu je. Nampak lebih smart bagi saya.



Perbandingan saiz antara Iphone 4s dan Iphone 5.

Semua gambar diambil dari laman web Apple Singapore dan Apple Insider.


2 orang nak bagi idea:

  1. nak juga kalau ada yg bgi free.hehehee

    ReplyDelete
  2. Salam 5Malaysia daripada nasihangit. Nasihangit sendri tak pakai iphone. Pakai sony ericsson je. Hehehe. Nasihangit bukan apple's geek. hehehe

    ReplyDelete