Followers

Untuk 3 hari

Assalamualaikum w.b.t.


Akhirnya dah dapat tengok cerita ni. Sebelum cerita ni ditayangkan, saya selalu tengok trailer nya kat tv, rasa tak sabar nak tengok. Tapi macam takde kawan je nak ajak tengok kat wayang. Beside, saya pun dah lama tak tengok wayang. Saja nak kekalkan rekod tak mau masuk panggung wayang. Dan akhirnya gigih la saya google dalam internet untuk download. Akhirnya....dapat!

Mau 2..3...4 kali dah tengok cerita ni. Best.....And now dah fall in love with this song...Mula-mula dengar, tak sangka pulak Hazama yang menyanyi. Lain sungguh lenggok suara dia. Suka...cuma part perempuan, haihh...banyak macam jerit je...Tak suka...



Dah dengar? Best ke tak? Apa kata anda?



2 orang nak bagi idea:

  1. sebenarnya hari tu nadia pon nak tengok cite ni dekat panggung tapi suami nadia xberapa gemar tengok cite melayu kalau kat panggung. *ceh ;p sedih kan. kuikuikuiii ;)

    ReplyDelete
  2. kawan kita cakap tak berapa nak best la syg :(

    ReplyDelete