Followers

Yeay..suka...

Assalamualaikum w.b.t.


Suka sangat...alhamdulillah. Lega rasanya...

Nak tahu apa yang saya suka sangat ni...

Ingat entry yang lepas? Eh...saya baru perasan yang previous entry ter-publish banyak kali...internet connection tak stabil. Kena check and delete apa yang dah terlebih ni. Huhuhu.

Tapi kena tunggu supaya line internet ok la. Waktu tengah menaip ni pun, line broadband takde. Eh..ada balik pulak...yeay..

Eh, benda yang saya suka sangat nak cerita ni..nak tahu tak...hehe...assignment yang saya ingat patut antar esok...rupanya kena antar next 2 weeks. Wahh..suka...suka sangat. Alhamdulillah. Ada masa boleh buat elok-elok (harap-harap la.)

Ok...itu je nak share. Selamat malam..eh...selamat awal pagi semua.


1 orang nak bagi idea:

  1. fizzzzzzz,
    :) awak tau tak awak buat saya terharu? sebabnya, yang dalam utusan tu muka nampak sipi2 je padahal. hanya orang yg betul2 kenal saya je boleh agak tu muka saya. huhu. mungkin fiz perasan tang nama kottt. :)
    thank you sooooooooo much fizzzz! :))

    ReplyDelete