Followers

13.12.12

Assalamualaikum w.b.t.


Sekarang dah pukul 12.30 tengah malam. Masih tak tidur sebab nak cuba siapkan report presentation few weeks. Lama dah kot presentation tu. Itula...tangguh lagi...Takpe..cuba jugak siapkan hari ni. Eh, baru sedar yang hari ni dah 13hb Disember 2012. Tak perasan yang tarikh best, 12/12/2012 dah terlepas. Macam mana la tak perasan. Ni pun saya terperasan bila tengok blogger lain buat entry pasal 12/12/12 ni. Takpala, orang buat entry 12/12/12, saya pulak buat entry 13/12/12. hehe...

Ok...wish me luck korang.

pstt: esok nak kena buat individual presentation pulak. harap-harap takdela darah gemuruh setelah beberapa kali buat presentation sebelum ni T__T.


2 orang nak bagi idea:

  1. hihi. ape salahnyaaaa kan. sebab dah ramai sangatttt buat entry 12.12.12. fizah buat 13.12.12. seee, lain dari yang lain. hihihi

    ReplyDelete