Followers

Tuesday, December 18, 2012

Langkawi oh langkawi :-P

Assalamualaikum w.b.t.

Sekarang kan musim cuti sekolah. Mesti ramai yang pergi bercuti kan. Sebab kalau pergi masa cuti sekolah, mesti meriah. Xdela suram je kan. Tapi ada orang prefer pergi time off peak season sebab harga barang kat satu-satu tempat tu tak mahal compared to peak season especially kalau nak ke Langkawi. Harga barang masa cuti sekolah, ya ampun...mahal gileer kot. Berapa kali ganda pun saya tak taula.

Ada yang pergi Langkawi tak???

Saya kat Kuala Perlis sekarang ni. Pick up my mum yang baru balik dari Langkawi. So sambil tunggu,saya snap la gambar-gambar kat bawah ni. Buat tatapan anda. hihihu...

Ada yang pergi Langkawi bulan 12 ni?

3 comments:

  1. jumaat ni nak pi kuala perlis la tapi bukan untuk ke langkawi saja2 suka2 je jalan2.. hehe

    ReplyDelete
  2. nadia pon mula2 plan nak gi langkawi jumaat ni tapi tiba2 tukar plan last minit. huhu ;)

    ReplyDelete
  3. Dalam planning nak ke Lgkawai tapi tak tau bila... :D

    ReplyDelete