Followers

Saturday, December 29, 2012

Senarai Telefon Pintar yang layak terima rebat RM200

Assalamualaikum w.b.t.


## Update
Orang dah lama update, saya baru nak update kat sini. Asyik terlupa je, nak buat camno ;p.

Ni post yang sebelum ni:

SKMM telah mengeluarkan senarai telefon pintar yang layak menerima rebat bantuan telefon pintar 1Malaysia bernilai RM200. Senarainya adalah seperti gambar di bawah.



Kesemua telefon yang berada di dalam senarai ini adalah bertepatan dengan kelayakan rebat RM 200 iaitu had harga maksima telefon pintar ialah RM 500. Dan yang terkini, tiada lagi had harga bagi telefon bimbit malahan anda boleh membeli handphone yang berharga sehingga Rm4 ribu, bak kata kawan saya la ;p.

So choose this opportunity wisely k.

Hmm...macam best je iphong 5 ;p

Google ;p



Sekian.


5 comments:

  1. utk borang o9 leh ke sini..
    http://puterahelmei.blogspot.com/2013/01/mohon-rebat-telefon-pintar-bermula-hari.html

    ReplyDelete
  2. tp skrg die dah tak hadkan phone apakan...akak baru baca dlm paper.

    ReplyDelete
  3. bkn skg da blh pilih mana2 ke~~ heee :D

    ReplyDelete
  4. nk tukaq iphone plak ker.. hehe

    ReplyDelete