Followers

Welcome to Exam's week

Assalamualaikum w.b.t

Sudah hampir ke penghujung semester sekarang ni. Bila dah dekat hujung hujung sem, mestila ada exam. huhu...

Jumaat ni saya dah start jawab soalan. Sem ni saya ambil 4 subjek so 4 exam la kena jawab. 2 tahun ni dan 2 subjek lagi tahun depan. Macam lama je bila guna tahun padahal next week je pun.

Doakan saya dapat menjawab dengan baik ye kawan kawan. ;-)

5 orang nak bagi idea:

  1. fizahhhhhh, goood luck dearrrrrrr!
    awak mesti boleh buat punya :))

    ReplyDelete
  2. good luck dear :)

    bila nk exam, mmg bertampal2 sticker tuh, hikhik

    ReplyDelete