Followers

Monday, January 14, 2013

Air Asia : Free Seat again!

Assalamualaikum w.b.t.


Air Asia akan buat satu lagi promosi yang paling ditunggu-tunggu oleh ramai orang iaitu, free seat. Siapa yang tak suka free seat kan???

Terujanya nak tunggu malam ni. Padahal travel period start this mid year till early 2014. Padahal, tak sure lagi nak p ke tak. Macam la budget banyak sangat kan. Sedar diri sendiri dah takde monthly fund. Huhu. Cuma seronok bila tengok harga tiket murah-murah ni. Mana la tau dapat yang harga RM 26 betul-betul, boleh jugak pegi bandung. Dah teruja kot bila baca entry Nadia dan kak Anne. Hoho...




Aspire to travel the world and mark 2013 to be the year of discovery and exploration? Kick it off with AirAsia FREE SEATS! From as low as RM26 (all-in-fare), grab your seats from 15 January 2013 to 20 January 2013 and fly from 20 August 2013 - 9 February 2014! http://www.airasia.com/my/en/promotion/rr3730802.page?cid=aa015efba130115 


Selamat mengusha website Air Asia korang. Kalau dah berjaya grab free seat tu, jangan lupa buat entry ye ;)


2 comments:

  1. mentipuu kan airasia ni! :)
    ingatkan betul2 RM26 ke bandung. kalau betull, nadia pon nak pegi lagiiiiiii!

    ReplyDelete
  2. bestnye la kan kalau dpt ticket harga gitu gie bandung...hehe

    ReplyDelete