Followers

Alhamdulillah, 'merdeka' sekejap.

Assalamualaikum w.b.t.

Hampir 2 minggu saya tidak menulis di dalam blog ini. Terpaksa memberikan yang lebih kepada peperiksaan untuk current semester. Alhamdulillah, dah selesai dengan peperiksaan. So merdeka la sekejap. Tak lama pun, bulan depan dah mula semester baru.

Tapi apa yang nak saya kongsikan kat sini, sesungguhnya masa saya selama ini yang saya gunakan untuk menonton tv, melayari internet, tengok movie dan dengar lagu terasa seperti masa yang terbuang begitu sahaja. Secara jujurnya, apabila aktiviti tersebut telah sebati dengan diri, rasa susah sangat nak menahan diri dari membuat aktiviti yang biasa dibuat ni dan buka buku atau buka slide untuk study. Sangat perit rasanya, tak sabar nak habiskan exam cepat-cepat dan tengok tv. Waktu tu la rasa, bestnya kalau dapat tengok movie, dengar lagu ke, sekejap pun jadila. Macam ape je kan...hehe.

Okla, nak berjalan kejap. Nak bergembira macam baby ni kejap B-)

0 orang nak bagi idea:

Post a Comment