Followers

Thursday, January 10, 2013

Dessert baru KFC : Nescafe Krunch

Assalamualaikum w.b.t.


New flavor for KFC Krusher in town!


Google



Hari tu masa teman my mum pergi settle kan kerja beliau, sementara tunggu beliau menyelesaikan urusan di dalam pejabat, saya pun ber'mukabuku' la sekejap di dalam kereta. Malas nak turun ikut sekali. Then i saw newsfeed kat wall tentang new flavor ini apatah lagi ianya berperisa Nescafe. Haihh...hantu nescafe mana boleh say no and neglect to this info right ;p. Terus i told my mum,

'Mak, nak p KFC sat. Ada nescafe baru kat KFC tu. Nak rasa la';

Begitulah saya mengeluarkan kata-kata kepada ibu saya (exact words mestila tak ingat but lebih kurang sama ja that meaning). She knows my feeling towards nescafe ;p. So, she said ok and she went to kedai baju and tudung, manakala saya pergi ke KFC with a hope to test this krushers a.k.a ice blended ni.






2 comments:

  1. sedap kak!rasa nak beli lagi cuma agak manis.hehe.tp nama pun dessert kan ;p

    ReplyDelete