Followers

Hangin...hangin... [emo sikit]

Assalamualaikum w.b.t.


Angin..angin..sangat berangin bila dengar orang kata satu ayat ni. Tak taula korang macam mana...tapi aku (sorry, kena guna perkataan ni, geram sangat) hangin satu badan. Kadang-kadang rasa macam diskriminasi gender pun jugak.

Nak tahu tak apa yang saya hangin sangat ni?

Nak tahu tak apa perkataan yang saya dengar tu?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
Ada ke patut cakap perkataan ni...


Belajar tinggi-tinggi pun, nanti duduk ceruk dapur jugak!!!

Perghhh..pedas beb...

suka hati la...kita yang nak belajar, kita yang nak masak....

pilihan masing-masing la kan

saya percaya, perempuan sekarang ni dah pandai. 

rata-ratanya dah ada degree, ramai jugak yang ada master kan

so, tak payahla nak cakap apa-apa...

well, when it comes to people, we have nothing to control them.

they can say whatever they want just to please their heart and feeling but sometimes they doesnt care about people around them. so, depan diorang, senyum je la. sabar...sabar..padahal balik umah, on laptop dan buat entry tak puas hati ni ;p


Google

kalau dapat dapur macam ni, best jugak duk kat dapur je;p


ps: sorry, entry kali emosional sikit.huhu T__T.






2 orang nak bagi idea:

  1. besttt kan berangan. ;)
    nadia pon sukaaaaa berangan!

    ReplyDelete
  2. itu mmg ayat nak crk gaduh tuh...selalu dgr dh ayat gitu..

    ReplyDelete