Followers

Nuffnang dan B.E

Assalamualaikum w.b.t.

Bukan nak cerita apa itu Nuffnang atau B.E sebab saya tahu rata-rata semua blogger dah tau apa maksudnya kan... Ha...nak cerita kat sini. Sebenarnya dah lama tak log in nuffnang. Tengok-tengok dah ada perubahan. Mula-mula ingat kena sign in guna akaun twitter or facebook. Nak meradang la kejap sebab akaun nuffnang saya tidak menggunakan email yang sama dengan akaun facebook. Twitter apatah lagi. Dahla jarang sesekali membuka twitter. Bila tengok balik, baru perasan tempat untuk tulis email dan password. Alhamdulillah, selamat. Dulu pernah jadi kes seperti itu, masa tu guna akaun .says dulu. Last-last akaun tu memang tak bukak sampai sekarang.



So, ini adalah interface baru nuffnang, ape bendanya nuffnangx tu? Kena study la balik lepas ni pasal nuffnang. Huhu




Check la earning sekarang ni. Huhu...sedih ada, gembira pun ada. Amaun gerak sikit-sikit je. Apa-apa pun, syukur alhamdulillah. Bukan senang kan nak dapat duit ni. Usaha lebih, hasil pun lebih. Usaha kurang, hasil pun kurang la. huhu




Alhamdulillah, masih berjalan 2 B.E yang kat atas tu iaitu dari Sunway dan Digi.





SEKIAN.

0 orang nak bagi idea:

Post a Comment