Followers

Wednesday, January 23, 2013

Rezeki yang tak dijangka. Alhamdulillah.



Assalamualaikum w.b.t.


Hari tu dapat surat dari eTiQa. Ingatkan penyata suruh bayar insurans la. Malas nak bukak. Sebab saya sendiri memang tak ambil insurans. Ye la, dah tak kerja. Celah mana nak ambil duit untuk bayar setiap bulan kan. Ni, my dad la yang buatkan.






Bila dah malam tu, baru terasa nak membuka. 



 Tetiba ada cek. Aihh...macam mana boleh dapat ni. Pelik jugak. Rupa-rupanya my dad ada letak nama saya dalam insurans ke apa tah. So macam profit sharing...eh..bukan macam tapi memang keuntungan bersama. Alhamdulillah, duit saku untuk pergi jalan-jalan hujung minggu ni. Sikit aje tapi boleh la cover kat mana-mana kan. Alhamdulillah, syukur. Tak sabarnya nak jalan-jalan.

Semoga dipermudahkan perjalanan ku nanti Ya Allah.


No comments:

Post a Comment