Followers

Treat for myself

Assalamualaikum w.b.t.

Last week.birthday saya so teringin sangat nak makan kek. Ter-order satu kek ni. Mulanya budget nak buat sendiri, ala nak buat kek simlple je. Tapi bila buka facebook,ternampak seorang baker kat Perlis buat jualan. Laju je saya order padahal kena self pick up. Jauh kot. Nak cancel, dah order kan. Tak sampai hati nak cancel. Takpela, jadikan as self treat je.

So i chooae Toffee Caramel Cheesecake. Mana-mana nampak toffee and caramel mesti rasa teringin. But for this cake, tak order dah kot lepas ni. I mean for the same cake. Rasa sangat keju tu. Pastu tak baked just chill je. Thats my personal opinion.Orang lain, pendapat lain la kan. Korang?

0 orang nak bagi idea:

Post a Comment