Followers

Tuesday, February 5, 2013

Ajaib...Oh.. Pemanggang

Assalamualaikum w.b.t.

Rupa-rupannya...kan...kan...boleh buat kek guna pemanggang ajaib tu. Hari tu saya baru test. Wah....jadi..jadi...tak sangka...hehe...bangga kejap time tu. Nanti boleh buat lagi...ermm..macam nak buat hari ni je...Eh...nanti saya cerita tentang entry kek tu...ha...sebelum tu saya ada cuba juga buat ala-ala puding roti guna pemanggang ajaib tu. Hampir jadi tapi lembik sikit. Mungkin air terlalu banyak. Ye la, resepi main campak-campak. Memang try and error je la. Tapi apa-apa pun, memang berguna la guna pemanggang ajaib ni. Macam-macam boleh buat. Hehe..

Ok, tu jee nak kabor. Nanti sambung lagi.


3 comments:

  1. akak baru beli kat langkawi...jenama HIG..haha best.

    ReplyDelete
  2. oooo boleh nyeah bake kek guna tuh..okayh, nak rembat kat umah mak la ptg kang...hehehe

    ReplyDelete
  3. nadia tak pernah cuba lagi guna pemanggang ajaib ni seriusss. sangat multi function ke dia?

    ReplyDelete