Followers

B.E paling tinggi

Assalamualaikum w.b.t.



Sudah agak lama saya tak buka dan check akaun nuffnang sebab sedar yang saya ni jarang update entry di sini. Jadi, daripada sedih je tengok nombor yang tak bergerak-gerak tu, baik saya duduk senyap dan tak log in kan...

Hari ni saja nak tengok, agaknya dah berapa B.E. yang terkumpul. Ok...sedih..masih tak melepasi tahap untuk cash out tapi takpe. Sikit-sikit, lama-lama jadilah bukit kan. Lepas tu, scroll down previous b.e. Ternampak angka yang paling banyak setakat ni, so nak buat catatan la kat blog ni. Ini jumlah B.E untuk satu iklan kat blog saya, yang paling tinggi setakat ni. Blog saya sangat biasa saja jadi bila tengok angka Rm4+ tu, gembira je rasa.


But its a long way to go...sabar...sabar..;)


Tu je nak citer. Hehe..


1 orang nak bagi idea: