Followers

Friday, March 1, 2013

Bila jumaat je...ramai orang

Assalamualaikum w.b.t.

Short entry. Bila view je blog,alahai sedih je tengok. Lama dah tak buat entry. So maraton entry la hari ini.*entry dah buat hari jumaat tapi lupa nak publish.huhu

Sekarang saya ada kat pejabat pos. Nak renew lesen. Aiyoo...dah lama giler lesen tu expired...dahla saya selalu ja drive merentasi kedah perlis, alhamdulillah tak kena road block. Ni pun sedar sebab hari tu duk belek belek kad dalam purse. Eh...ni macam dah lari tajuk je...:-P.

Ha..berbalik kepada tajuk entry, kenapa eh...kalau hari jumaat ja, mesti ramai orang tak kira lah atas jalan raya which contribute to jam or kat bank dan even di pejabat pos.

4 comments:

  1. ari jumaat wktu rhat nye lame kot.. hehe

    ReplyDelete
  2. Yela, ari jumaat biasanya rehat lama, so org amik kesematan la untuk selesaikan apa yg ptut

    ReplyDelete
  3. salam fiz. Maaf ya lama MO tak menjenguk blog fiz ni. kekangan masa. Huhuhu.

    Hari jumaat banyak kereta sebab hari jumaat kan kedah cuti, heheheh...

    btw, MO nak cakap laman muslimah optimis dah bertukar url http://muslimah-optimis.blogspot.com/..

    meh la jemput untuk rajin singgah ye.. mohon tukar url kat bloglist jugak ye. Kalau rajin, bolehlah tolong promotkan blog MO dengan url baru. Huhuhuh. Tapi yang sedihnya, ada orang lain guna url lama MO dengan nama blog Laman Muslimah Optimis dan menggunakan header lama MO tahun 2011 dulu. Huhuhu.

    Terima kasih fiz.

    ReplyDelete
  4. Cik Ezy dan Myra Jay: Itula..tapi ni kat area kampung. Rasanya rata-rata yang beratur tu macam suri rumah je..huhu

    M.O: la..ye ke...orang lain hack ke?Ok. saya tukar ;)

    ReplyDelete