Followers

Friday, April 12, 2013

Jom mengundi

Assalamualaikum w.b.t.


Makin hari dekat dengan mengundi, makin tak sabar pulak saya. Tak sabar nak mengundi for the first time. Tu yang teruja sangat. Eh...tetiba je saya cakap pasal mengundi, ape hal kan? Baru rasa bertanggungjawab sikit.

Saja je... Baru lepas check maklumat mengundi saya kat website SPR ni. Tu nak kabor kat sini.






Kawan-kawan yang dah cukup umur tu, jom la kita mengundi. Saya pilih mengundi! Ehh..

Peace~




4 comments:

  1. kte pn bru semak tadi heee.. mengundi dkt skolah agama waktu sekolah rendah dlu hehe ~~

    ReplyDelete
  2. senang je kan...klik2 je skrg ni ;)

    ReplyDelete
  3. nadia pon baruu first time mengundiii :)

    ReplyDelete
  4. Samala kita nak undi buat kali pertama...
    Jom kita mengundi

    ReplyDelete