Followers

Learn from lesson

Assalamualaikum w.b.t.

Lama kan blog ni sepi tanpa entry terbaru. Sekarang ni memang asyik on off je dengan blog. I is busy. Busy la sangat. Banyak masa tengok running men and citer korea saja.Harhar.

Macam ni la hidup student. Assignment, group project, report punyela berlambak tapi awak masih ada masa nak tengok cerita korea. Camna tu? Jawapannya, semua assignment tolak tepi la sekejap. Lepas tu.dah.nak dekat due date, stay up la awak sorang-sorang.nak buat semua tu. Aihh...macam pernah lalui ja semua...yezza..time degree dulu dah macam tu. Ok, fine. Tak boleh jadi ni, wake up fizah!!!

Learn from lesson. Nak berjaya kan? Nak..nak...huhu.

**entry monolog dalaman.T___T.

2 orang nak bagi idea:

  1. hahahaha, how does the real student life look alike :P best kannn, heaven gileee.

    ReplyDelete
  2. kena berkorban utk berjaya...chayok2 :)

    ReplyDelete