Followers

Pesta Buku 2013

Assalamualaikum w.b.t.

Last week saya pergi Pesta Buku di PWTC.
Alhamdulillah, sampai jugak hajat untuk ke sana. Sebenarnya nak ke Kuala Lumpur dalam masa terdekat pun tiada dalam perancangan. It was last minute decision. Saya ke sana disebabkan ada project assignment untuk disiapkan. Kronologi nya sangat sekejap. Hari ni buat discussion with my group members, buat appointment dan terus decide ke Kuala Lumpur next week. Alhamdulillah,smooth je perancangan. Eh... Eh...ni nak cerita perihal Pesta Buku or about.my trip...sory..sorry..

Ok. Back to the topic. Pesta Buku hari tu sangat best. Rasa macam nak beli buku untuk setiap booth. Rambang mata dan tak tau nak buat pilihan. Rasanya duit saya memang habis banyak kat sini je. Tapi takpe, ilmu dan kepuasan (erkk) yang penting. Nak tengok apa saya beli??

Fikh wanita sangat best. Explains many things about woman. Sangat berharga. Knowledge about what woman needs to know in Islam perspective. Ringkas dan padat. Kalau anda jumpa kat mana-mana kedai buku, better beli. Hehe.

3 orang nak bagi idea:

  1. kte pergi jmpa pesta buku ~~ heee tak d rancang..
    beli 3 buku je :) ustazah fatimah syarha, hilal asyraf dngn prof dr muhaya.. dapat bergambar jugak dgn mereka :)

    ReplyDelete
  2. eh ehh rupanya dah komen dekat entry ni :p
    takpe kan datang lagii. hikhik

    ReplyDelete