Followers

Saturday, September 28, 2013

Masa ni la rasa masa tu tak cukup. Nak nangis rasa..

Assalamualaikum w.b.t.


*Entry yang merapu dari seorang pelajar yang tengah memerah idea untuk menyiapkan assignment yang perlu dihantar esok...*padan muka *dush


Rasa nak menangis je. Kenapa kah...Apakah... Inilah hasilnya kalau buat kerja last minute. Bencinya kalau jadi macam ni. Stress...stress..stress...lepas tu tak tau nak express kat mana. Blog ni la sasarannya. Hmm..berguna jugak blog ni. Ehhh...kenapa jadi macam ni.

* Patutnya dah tau assignment tu nak hantar minggu ni, buatla minggu lepas.

* Kenapa nak buat minggu lepas, lambat lagi kan...

Argghhh..bencinya...idea ni...ilham untuk mengarang ni bukannya datang bila-bila. You should know that. You should know that. Bila dah ada ilham, mata pulak mengada nak tidur. Ishhh...

* Kenapa diri...kenapa diri...

* Learn please...learn the lesson...

* Ok, baik. Saya cuba.




** Saya manusia biasa, kadang-kadang terleka. Owh..bukan kadang-kadang. Selalu jer. T_____T






No comments:

Post a Comment