Followers

Thursday, January 9, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Assalamualaikum w.b.t.


Ternampak segmen ini di blog Mak Dara. Nak cuba lah. Korang, jom try!





Korang, jom la join segmen ni :). Syarat-syaratnya ada di blog Bicara Mak Dara


Blog saya ni kebanyakannya berkisar tentang kisah hidup saya dan minat saya. Apa yang saya minat? Ehem, kata Gen Y kan..Korea la, apa lagi!. Specifically more to Kpop star.

Selain itu, saya ada kongsi juga panduan berkenaan ibadah, kesihatan dan juga tips apa-apa je la. Ha...kalau nak tau tips apa lagi, stay tune with my blog ya ;P!

Ok..tu sajo...Selamat menjoinkan diri anda. Ha..amik..bahasa baru. Menjoinkan. Erkk...

Ok..babai.



26 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    Semoga dapat menambah lebih ramai kenalan.

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
  5. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?

    ReplyDelete
  7. salam... mia singgah dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  8. Dtg dari segmen MD. Naikkan trafik blog disini & follow ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen Makdara.jom blogwalking naikkan trafik blog..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  10. datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete
  11. Hi dari segmen yang sm. Hihi sy datang melawat dan done follow ! ^_^ selamat berkenalan

    ReplyDelete
  12. salam tuan tanah ;)
    kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.
    selamat berblogwalking :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama
    http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    Done follow...:)

    ReplyDelete
  15. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  16. singgah dr segmen yg sama... thanks singgah blog saya

    ReplyDelete
  17. YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan..
    Singgah blog walking disini

    Dah follow juga ya
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  22. Harap tidak terlewat untuk datang melawat…

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  23. salam..satu artikel yang sangat bagus untuk meningkatkan lagi trafik ke blog!
    Saya pon nk share satu cara untuk korg smue dptkan trafik yg lbih banyak ke blog korg.

    Cara yang sy slalu gunakan ialah setiap link artikel yg saya post dlm blog sy,sy akan ping dkat website kakiping .Memang best kakiping ni,kbanyakan trafik blog saya datang dari kakiping.com .Korg cuba la ye :D

    ReplyDelete