Followers

Tuesday, February 11, 2014

Cuti-Cuti DI Pulau Langkawi

Assalamualaikum w.b.t.

Percutian 3 hari 2 malam. It was short but meaningful. Alhamdulillah. Dapat jugak bercuti bersama-sama dengan kawan-kawan yang amik Master ni. Dapat hangout bersama-sama. Masing-masing dah nak masuk semester terakhir. In sha Allah. So entah bila la dapat berjimba sesama lagi. Huhu.




 Ini bukan saya. Habaq siap2 no...

Tak banyak sangat ambil gambar. Adala juga gambar bersama kawan-kawan. Tapi biarlah dalam simpanan kami. Hehe. Oh...trip ni jugak saya sempat berendam and berenang dalam tasik dayang bunting yang kedalamannya mencecah 30 kaki. Macam tak caya dengan diri sendiri. Mula-mula nak turun tu, takut jugak. Ambil masa jugak nak rendam2 dalam tu sambil tangan tak lepas dari berpau dengan pelantar tu. Dah lama-lama sikit, cuba la berkuak sikit. Tapi macam tak jadi sangat. So jenuh la berkuak dalam tasik tu sampai ke next pitstop dia. Lenguh tangan berkuak. Haha. Eh...lupa nak bagitau, saya berenang sambil pakai life jaket. Takda confident kalau tak pakai. :p. Alhamdulillah ada jugak memorable kat pulau tasik dayang bunting ni. Cantik sangat pemandangannya. <3 .="" p="">

Next entry, saya akan cerita secara detail bajet percutian saya ini. Stay tuned ;)

Wassalam.
 





4 comments:

  1. seronoknya pi langkawi....akak suke sgt langkawi...paling suke pinggan mangkuk die..hehe

    ReplyDelete
  2. Baru cadang2 nak gie langkawi..tp kene pangkah ngan mak..xbg cucu die naik flight sbb kecik lg..bile kate nak drive pulak lg la xbg sbb perjalanan jauh..sobsss

    ReplyDelete
  3. Anne Raini: kan...cantik2 pinggan mangkuk+cawan2 dia. :)

    ReplyDelete
  4. Falsya: takpe...tunggu qisya besar skit.lagi best nak berjalan kan :)

    ReplyDelete