Followers

Tuesday, February 18, 2014

Minaz's Dress yang saya admire sangat!

Assalamualaikum w.b.t.

Minggu lepas cerita pasal Cala Qisya. Minggu ni nak cerita tentang satu lagi butik. Hehe.Eh...saya bukan buat iklan untuk mereka. Ini pendapat peribadi saya saja.

Last week, saya ada view instagram satu butik ni. Sebenarnya dahla berkenan dengan satu design baju dari butik ni. Tapi kewangan tak mencukupi. So hold la dulu. Entah bila dapat tah...

Ok..Nak share dengan korang...butik ni ada launch design baru. Cantik sangat-sangat. Serius. Kalau saya ada duit berkepuk-kepuk...memang nak beli semua design dia. Tapi..ehem...dia kena preoder dan tarikh last preoder adalah pukul 12pm tadi. Hehe. Lambat sikit update kat sini.

So baju yang saya berkenan adalah...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Courtesy by Minaz Boutique


Cantik kannn...

well for me..sangat cantik.. Warna dia sangat lembut.


________________________________________________


Yang ni pun cantik jugak. Sesuai untuk akad nikah kan ;)
 Simple je.

Courtesy by Minaz Boutique

________________________________________


Ni pun cantik

http://www.minaz.com.my/image/cache/data/TD-%20MILKY%20PURPLE%20DUSTY%20PURPLE%20IG-700x700.jpg
Courtesy by Minaz Boutique

__________________________________________________

Yang ni sweet giler combination kaler dia. Rasa macam nak makan. 

*Tetiba teringat aiskrim paddle pop kat umah.ehh

 
Courtesy by Minaz Boutique.



Nak share jugak dengan korang baju yang saya berkenan dulu..

Mean tahun lepas punye design.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Courtesy by Minaz Boutique

Cantikk kan...huu..Tapi design ni takda sekarang. Harap-harap Minaz dapat buat semula design ni.
 
Ok...tu je nak share. Hehe. Happy Luncheon semua ;)




2 comments: