Followers

Should i give up?

Assalamualaikum w.b.t.

Pagi-pagi ni, i dont know my mood is not ok. Dari semalam lagi rasa nak marah orang je. Astaghfirullah.Hari ini, berhadapan dengan seorang sunbae aka makcik ni, dah banyak kali dengar cakap-cakap yang tak berapa enak didengar tentang makcik ni. Saya ni pulak, bila orang dah bercerita buruk-buruk, ada la jugak skeptical. Geram jugak dengan diri sendiri. Patutnya jangan judge terus.

Hari ni, face dengan dia pulak. Terkeluar la ayat dengan nada yang xok. Entah, orang tua, kecik hati kot. Menyesal jugak saya ni. Deal dengan orang tua, lain caranya. Tapi dengan makcik2 and pakcik2 lain, ok je. Dengan dia sorang je lain. Arghh....geram dengan diri sendiri. Rasa nak quit je sekarang ni. Mencikk...


Courtesy by Google
 ps: serius rasa macam nak quit je.

4 orang nak bagi idea: