Followers

Wednesday, February 19, 2014

Tutu dress Cala Qisya

Assalamualaikum w.b.t.


Entry minggu lepas tentang Tutu dress Cala Qisya kan. Mesti dah habis sale untuk dress ni kan. Eh..ada yang tanya,beberapa orang jugakla tanya tutu dress ni macam mana. Nak tengok pic yang tergantung gitu.
Ye la, sebab hari tu saya attach pic dalam beg plastik.


Ok..ni gambar dia. 



 http://distilleryimage1.ak.instagram.com/17eaefec955611e383f912cdbc842e41_8.jpg

 Courtesy by Cala Qisya



Lupa nak bagitau, dress ni bf friendly. So bagi ibu yang menyusu, senang la.

Wudhu's friendly jugak (kalau tak silap) - ada zip kat pergelangan tangan.


 http://distilleryimage11.ak.instagram.com/eb938ff691f611e3bf0d0e1dabfc2fb7_8.jpg
Courtesy by Cala Qisya


Macam mana...cantikkan..bila tengok orang pakai. Memang cantik.


Tapi bila saya cuba hari tu masa kat butik Cala Qisya di Shah Alam tu, nampak tak cantik T__T. Nampak macam baju orang mengandung. Ha...dan..dan saya tak jadi beli. Kahwin pun belum. Takmaula pakai. hehe. Tapi masa tu cuma ada size M dan L kalau tak silap. Mungkin kena cuba size S kot.


Ok..tu je nak share dengan kotang-korang.


Bye folks ;)

*Hari ni pegi KL. Rasa macam nak pergi je butik Cala Qisya kat Shah Alam. Rasa je la..hehe


3 comments:

  1. Comel2 sgt baju..nama pun comel..heheh

    ReplyDelete
  2. kalau butik dkt lama dh yui terjah..huhu

    ReplyDelete
  3. cantiknye dress2 ni...tp skrg xleh pakai. tgh kembang giler.. kalo pakai mesti org igt ngandung lagi..huhu

    ReplyDelete